header
 

Jury-opleiding Working Equitation Holland

Ook dit jaar organiseert Working Equitation Holland een (basis) jurycursus, en wel op 15 en 16 december. Deze cursus wordt gegeven door onze bondscoach Eugen Kuni en zal plaatsvinden bij Pianova Reitakademie te Duitsland.
Tijdens deze cursus bestaat de mogelijkheid tot promoveren maar ook nieuwe leden zijn van harte welkom.

Van belang is dat (aspirant)-juryleden zoveel mogelijk 'kilometers' maken en daarmee een c.v. opbouwen voor een eventuele vervolg-jurycursus in de toekomst. De cursus heeft als doel juryleden op te leiden die wedstrijden kunnen jureren van Working Equitation Holland en wedstrijden die vallen onder de auspiciën van Working Equitation Holland op nationaal niveau. De opleiding tot nationaal jurylid en misschien zelfs WAWE-jurylid is een traject van vele jaren, jury zijn is immers een privilege en een eretaak en dat verkrijg je niet zomaar. Let wel, deze cursus is géén WAWE opleiding.
Onder het kopje officials is een en ander te lezen over de jurywerkgroep en het werk van de paddockofficer.

Kosten
De kosten voor het volgen van de jurycursus bedragen € 250,- en dit is exclusief overnachting en diner. Lunch wordt verzorgd door de WEH. Net als andere jaren zal er een korting van € 50,00 gegeven worden aan reeds gecertificeerde juryleden per editie. Deze jurycursus is naast een startcursus voor nieuw op te leiden juryleden, ook een vervolgcursus. Je hoeft dus niet al eerder een cursus te hebben gevolgd.

Heb jij interesse in het volgen van de jurycursus en/of heb je vragen omtrent deze cursus? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar jury [at] workingequitationholland [dot] nl.