header
 

Kader Working Equitation Holland

Eugen Kuni Met trots kondigen wij aan dat we voor het A-kader een nieuwe trainer bereid hebben gevonden de training over te nemen van Roland Heiss. Daarbij willen we Roland bedanken voor de trainingen die hij in de afgelopen jaren heeft verzorgd voor onze kaderleden. Mede dankzij hem hebben we een basis kunnen leggen voor de WE in Nederland.

Eugen Kuni is sinds september 2017 de nieuwe trainer voor het A-kader van onze vereniging. Eugen is een Duitse masterruiter, woonachtig in Bremerhaven. Daarnaast is hij jury tot en met de Masterklasse, zowel nationaal als internationaal.

Eugen is medeoprichter van Working Equitation Deutschland (WED). Hij staat voor een eerlijke sport, transparantie en teamwork (tussen mens en paard en tussen de teamleden onderling) en zal dit ook binnen onze vereniging uitdragen.

Wij wensen Eugen heel veel succes en plezier als trainer van WEH.

De procedure voor toetreden tot het kader alsmede de selectieprocedure worden momenteel in overleg met Eugen herzien, en worden hier gepubliceerd zodra alles definief vaststaat. Wel alvast een foto van het huidige kader.
working equitation holland kaderleden