header
 

Open Nederlands Kampioenschap 2019 Working Equitation Holland

flyer NK 2019 Het Open Nederlands Kampioenschap Working Equitation 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. We zijn voor dit evenement te gast bij de mooie accomodatie van Decurion Stables in Hulten. Het NK is een kwalificatiewedstrijd voor het EK 2020 van de WAWE. De hoofdjury is een WAWE-jurylid.
Het interimbestuur wordt bij de organisatie van het NK geholpen door een heel actieve groep leden die zich volop inzet om het een mooi NK te laten worden.Programma:
programma NK 2019
Klik hier voor de startlijst.
Klik hier voor de parcoursen.

Heb je nog vragen, mail dan met wedstrijdsecretariaat@workingequitationholland.nl.

Runderwerk tijdens NK 2019
De regels omtrent het meetellen van de score uit het runderwerk in de einduitslag van de wedstrijd, zijn in het WAWE-reglement anders dan in het regelboek van WEH.
Omdat deze wedstrijd een qualifyer is voor het EK 2020 voor de WAWE, hebben we besloten dat voor dit NK de regels van de WAWE gelden voor alle klasses met betrekking tot het meetellen van het runderwerk in de einduitslag.
Dit betekent dat er een Nederlands kampioen is die voortkomt uit de uitslagen van de Dressuur + Stijltrail in de WE1, en uit Dressuur + Stijltrail + Speed voor de WE2, WE3 en Masters. Daarnaast zal er vanaf de WE1 t/m Masters een Nederlands kampioen per klasse zijn voor het runderwerk.
Uiteraard is het rundercertificaat verplicht. De introductie is niet met runderen uitgeschreven, hier geldt dat er een winnaar is van deze klasse in Dressuur + Stijltrail.